Changes

Jump to: navigation, search
Филтри за врски
*Патека на врска помеѓу две лица
Ова правило ги совпаѓа сите предци на двете лица наназад до нивниот заеднички предок (ако имаат). Ова ја изработува „патеката на врската“ помеѓу двете лица, преку нивниот заеднички предок.
Можете или да го внесете ИД бројот во соодветните полиња за текст или да изберете лица од списокот со кликнување на копчето {{man button|Одбери...}}. Во вториот случај, ИД бројот ќе се појави во полето за текст откако сте го одбрале лицето.
== Филтри за разно ==
513
edits

Navigation menu