Changes

Jump to: navigation, search

Contact/nl

3 bytes added, 05:33, 1 August 2018
no edit summary
Er zijn verschillende manieren om een programmafout te rapporteren, onder andere de [http://lists.sourceforge.net/mailman/listinfo/gramps-bugs GRAMPS Bugs postlijst]. U hoeft geen lid zijn van deze lijst om er mails naar te sturen.
De '''beste manier''' is evenwel door gebruik te maken van het [httphttps://bugs.gramps-project.org GRAMPS /bugs/ Gramps foutopvolgingssysteem], zie [[How to report bugs/nl}}]]. Dit laat ons toe om formele methoden te gebruiken bij het volgen en oplossen van fouten.
Ten gevolge van het hoge volume aan emails die de hoofdprogrammeurs ontvangen, is er altijd een kans dat uw email uit het oog verloren wordt. Gebruik maken van het foutopvolgingssysteem zorgt ervoor dat uw problemen zullen aangepakt worden.
Een verbetering of een wijziging aan GRAMPS aanvragen kan gedaan worden of via de gramps-users of gramps-devel postlijsten, of opnieuw via het
foutopvolgingssysteem door [httphttps://bugs.gramps-project.org/bugs/ een nieuw item aan te vragen]. We zouden het appreciëren indien serieuze voorstellen via het foutopvolgingssysteem zouden gebeuren. Klik op '''Report Issue''', en selecteer '''feature''' als belangrijkheid (''severity''). Ook hier, door via het foutopvolgingssysteem te werken, kunnen we alles formeel opvolgen.
==Mailing Lists==
Er zijn meerdere mailing lists over verschillende onderwerpen die verband houden met GRAMPSGramps:
;gramps-announce ([http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gramps-announce lid worden], [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_name=gramps-announce archieven]) : Aankondigingen en algemeen belangrijk nieuws. Heel lage trafiek.
;gramps-users ([http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gramps-users lid worden], [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_name=gramps-users archieven]): Discussies over het gebruik van GRAMPSGramps. Medium trafiek.
;gramps-bugs ([http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gramps-bugs lid worden], [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_name=gramps-bugs archieven]): Programmafouten melden en opvolgen. Gelieve evenwel het foutopvolgingssysteem te gebruiken (zie boven).
;gramps-devel ([http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gramps-devel lid worden], [http://sourceforge.net/mailarchive/forum.php?forum_name=gramps-devel archieven]): Voor alles wat te maken heeft met software ontwikkeling. Medium trafiek.

Navigation menu